ZJN 2012 Taksa Uputstvo Projekat UNDP i Republicke komisije OSCE Mailing list Izveštaji Statistika Informator o radu Poslovnik o radu Pravilnik o nabavkama Pravilnik o listi veštaka za javne nabavke Javni poziv za obrazovanje liste veštaka Lista veštaka Plan integriteta
Konkursi Brosura Javne nabavke Publikacije

Пријавите се на "mailing" листу

РЕПУБЛИЧКА КОМИСИЈА УНАПРЕДИЛА НАЧИН ПРАЋЕЊА ПРАВНЕ ПРАКСЕ

У настојању да стручној јавности у што већој мери учини доступним релевантне податке о свом раду, Републичка комисија је омогућила функционисање листе електронских адреса – „mailing list“, посредством које ће се заинтересовани редовно обавештавати о правној пракси Републичке комисије, карактеристичним одлукама, начелним правним ставовима, упутствима за предузимање појединих процесних радњи и новинама у систему јавних набавки. На наведени начин ће се наручиоцима и понуђачима пружити могућност да континуираним праћењем значајних правних питања на систематичан начин унапреде своје пословање и стручна знања из области јавних набавки.

Уколико је ово обавештење стигло и на вашу е-маил адресу то значи да сте већ пријављени на mailing листу. Уколико нисте добили е-маил поруку са овим обавештењем а желите да приступите листи електронских адреса Републичке комисије, молимо Вас да у рубрици „Пријава", у поље „Ваш е-маил" упишете е-маил адресу на коју желите да Вам стижу вести из Републичке комисије, затим у поље испод препишете код са слике и кликнете на дугме „Пошаљи". На тај начин бићете аутоматски пријављени на листу електронских адреса Републичке комисије.

Пријава

captcha